EuropeInstantBooking.com
Plățile IWB - Servicii de plăți și de procesare a cardurilor de credit prin Europe Instant Booking

Sisteme de plăți pentru Hoteluri


Se accepta plata cu card de credit direct de la clienți și clienții. Instant World Booking oferă un serviciu de plată pentru hoteluri, care este unic printre alți furnizori globali. Tot ceea ce trebuie să înceapă să accepte plăți prin card de credit este chiar aici. Se colectează plăți de la clienții dvs. pentru orice costuri legate de călătorie. Accepta carduri de credit pentru camere de hotel, mese, activități sau orice alte deplasări sau cazare serviciu vă oferi.


Plățile IWB - Ce este?


IWB Plățile este un sistem de plată prin card de credit, care vă permite să încărcați clienții direct. Acest serviciu este separat de serviciul nostru de rezervare on-line, și puteți utiliza IWB Plățile pentru a accepta carduri de credit, chiar dacă nu acceptați întotdeauna rezervări on-line.

IWB Plățile este un sistem de plată unică oferită numai de Instant World Booking. Este, spre deosebire de orice serviciu oferit de concurenți. Cum? Puteți accepta plăți prin card de credit pentru orice serviciu legate de călătorie, inclusiv camere, mese, activități etc. taxați clienții în față ca un depozit sau ca o plată finală. Sincronizare nu contează. Pentru anulări și neprezentări (când oaspetele nu ajunge), puteți colecta acum o taxă de anulare în funcție de politica dumneavoastră.

Plățile IWB chiar vă permite să încărcați clienții pentru rezervările care provin din alte surse. Luați în considerare acest lucru: Chiar dacă o rezervă a fost confirmată de un alt serviciu, cum ar fi Hostelworld sau Bedandbreakfast com, puteți încărca oaspeții dumneavoastră aici pentru rezervare și cheltuielile de deplasare aferente. Nici un alt furnizor nu oferă o asemenea comoditate, care este atât de important pentru oaspeții dumneavoastră.


Mai ușor și mai ieftin decât Merchant Services


Plățile IWB este mai ușor de accesat și de a începe decât conturile de servicii tipice de comerciant sau de sisteme electronice de plată. Atunci când utilizați plăți IWB, Instant World Booking se ocupă de toate colecțiile și de prelucrare. Serviciul nostru are acum limite. Indiferent de regiune sau de locația dvs., puteți accesa acum convenabil plățile prin card de credit pentru persoane fără a hassle și costul stabilirii contului dvs. propriu comerciant. Servicii de comerciant și de procesare a cardurilor de credit pot adăuga costuri fragmentate care se adaugă rapid pentru afacerea dvs. de călătorie. În cazul plăților IWB, pentru a evita aceste costuri:
  • Nu există conturi de comerciant
  • Nici o plată gateway
  • Nu există aplicatii bancare sau de credit
  • Nu există procesatori de carduri de credit
Eliminând necesitatea de a menține propria procesare a cardurilor de credit costisitoare, plățile IWB oferă o soluție inteligentă pornind de la un cost total de doar 5,9% din volumul de încărcare. Solutia noastra ofera confort substantial pentru tine și clienții dumneavoastră, iar în cele mai multe cazuri, este mult mai ieftin decât costul agregat al menținerii propriei prelucrare card de credit. Atunci când având în vedere că Instant World Booking se ocupă de sarcini suplimentare, cum ar fi integrarea on-line, confirmări, și chiar de soluționare a litigiilor (nu aveți de inconvenientul de soluționare a litigiilor de card de credit) Plățile IWB oferă cea mai bună valoare.

Cum de IWB funcționează plățile


Există 2 modalități convenabile de a utiliza serviciul nostru de plăți, 1) Plățile IWB de rezervare și 2) Plata Virtual Terminal.

Plățile de rezervare IWB este pentru rezervări deja rezervat prin Instant World Booking. Setați proprietatea de a colecta automat plăți pentru rezervări IWB. Colecta plățile finale și taxele chiar de anulare sau neprezentare (atunci când oaspetele nu ajunge) la rezerve. Partea frumoasă despre această caracteristică este că l-ați setat o dată, iar apoi vom colecta automat soldurile finale de la clienții pe toate rezervările IWB. Noi colectăm înainte de sosirea clienților, astfel încât să fie asigurate de plată. Pentru a începe să utilizați această funcție, pur și simplu conectați-vă la listarea dvs. și a trece la pagina Plăți IWB. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru configurarea plăților IWB de rezervare. Este atât de simplu. Pentru a colecta o taxă de anulare de la oaspetele, pur și simplu urmați aceiași pași de conectare și selectați ID-ul de rezervare pe care doriți să colecteze pentru.

Plata Virtual Terminal este utilizat atunci când doriți să încărcați manual cartea de credit oaspetele tău. Utilizați Virtual Terminal pentru orice costuri legate de călătorie pe care doriți să le colecteze. Trebuie doar să introduceți plățile direct în sistemul nostru. Acesta este un mare serviciu atunci când doriți să le oferiți clienților comoditatea de plata prin card de credit. Colecta depozite sau conturi pentru camere, mese, activități etc. Chiar și se colectează de la clienții dumneavoastră în cazul în care acestea sunt rezervate inițial prin alte surse (de exemplu, un alt serviciu de rezervare on-line cum ar fi Hostelworld sau Bedandbreakfast com). Chiar și pentru a colecta taxe de anulare sau neprezentare (atunci când oaspetele nu ajunge). Pentru a începe să utilizați această funcție, pur și simplu conectați-vă la listarea dvs. și a trece la pagina Plăți IWB. Apoi, faceți clic pe Start Virtual Terminal pentru a începe. Urmați instrucțiunile de pe ecran. Este atât de simplu.


Cum pot obține plătit?


Când încărcați cardul de credit al clientului, Instant World Booking se ocupă de colectare. Noi vă trimitem rapoarte lunare cu privire la detaliile tuturor plăților. Detalii de plată pot fi vizualizate online pe site-ul nostru. Instant World Booking te plateste lunar bazat pe un program prestabilit. Noi oferim o varietate de metode convenabile de plată, inclusiv PayPal, transfer bancar și cec bancar. Alte metode sunt posibile. Selectați metoda pe care o preferați.

Incepe


Pentru a incepe, lista de hoteluri cu Instant World Booking. Dacă sunteți deja listate, vă conectați și să procedeze la pagina Plăți IWB. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a începe să accepte plățile prin card de credit de la clienții dumneavoastră. Puteți începe să accepte plăți de la clienții dumneavoastră în cât mai puțin de 24 de ore.

Plățile IWB pot spori confortul de colectare de la clienții dumneavoastră, și ar putea fi mai bine pentru afacerea dvs. decât alte sisteme de plată sau servicii comerciale. Pentru a afla mai multe despre costuri, calendare de plată, precum și modul în care funcționează, citiți Ajutor și întrebările noastre frecvente după logare pe site-ul nostru.

EuropeInstantBooking Link-uri:    Europe Instant Booking Pagina de start  |   Sprijini  |   Sugerează Hoteluri  |   Caută Hoteluri  |   Review-uri Hoteluri  |   Scrie o recenzie  |   Comentarii Sign-in  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonați-vă   |  Alătură-te nouă pe Facebook   |  Join us on Google+   |  Urmareste-ne pe Twitter   |  Follow us on YouTube   |  Follow us on Instagram
Utilizarea serviciilor noastre:    Termeni și condiții  |   De confidențialitate și Politică de Securitate  |   Cum funcționează  |   Adauga dvs. Hotel  |   Lucrează cu noi  |   Cea de motor   |   Canal de management   |   Programe Afiliate   |   Link către noi   |   Sistemul de plăți   |   Sistemul de management al proprietății   |   XML Feeds
Instant World Booking Global:    Europe Hoteluri Ieftine  |   Europe Pensiuni ieftine  |   Europe Cazare ieftină & mic dejun